€ 340.000 k.k.
  • Bellen
€ 340.000,- k.k.

Sassenheimstraat 11 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een heerlijk licht appartement van circa 54 m² in de gewilde Hoofddorppleinbuurt met twee slaapkamers! Deze voormalige huurwoning is klaar voor een nieuwe bewoner.
Het is gelegen op een ideale locatie, net buiten het centrum maar met alle voorzieningen, gezellige cafés, restaurants, winkels en parken om de hoek. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot en met 01 september 2062.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een levendige en zeer gewilde locatie in de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, in de nabijheid van de Schinkelkade, de populaire Zeilstraat, de Amstelveenseweg , de Aalsmeerweg en het Hoofddorpplein met diverse winkelvoorzieningen, cafés en restaurants. In de buurt bevinden zich onder andere een Hema, een Etos en een Dirk van den Broek.
Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen op het Hoofddorpplein, de Amstelveenseweg en in de Zeilstraat en ook het metrostation aan de Heemstedestraat is dichtbij gelegen.

Indeling:
Entree op de begane grond. Op de eerste verdieping het appartment met entree in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een lichte en ruime woonkamer met open study én een klein balkon. De achterzijde heeft twee slaapkamers en een dichte keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok. Vanuit de beide slaapkamers én de keuken kan je het balkon bereiken, gelegen op het zuidwesten. De badkamer in het hart van de woning is voorzien van toilet, wastafel en bad/douche combinatie. Tevens bevindt zich op zolder nog een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929;
- Twee goede slaapkamers aan de achterzijde van de woning;
- Woonoppervlakte circa 54 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 01 september 2062;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 126,00 per maand voor appartement en € 20,19 per maand voor de berging voor 2020;
- Servicekosten van € 137,99 per maand voor appartement en € 23,18 per maand voor de berging voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 12 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 34 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 54 m2
Inhoud 175 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Sassenheimstraat 11 -1 Amsterdam DX10 Oud-Zuid

Bellen