€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Sara Burgerhartstraat 66 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Goed ingedeeld en zeer licht driekamerappartement van circa 59 m² op de eerste etage, met twee balkons en ruime eigen berging in de onderbouw! Deze woning is rustig maar centraal gelegen in het populaire Bos en Lommer.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Dit appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van een net onderhouden appartementencomplex in stadsdeel West in de wijk Bos & Lommer. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij het Bos & Lommerplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is hier bijna dagelijks een markt. Ook vindt u binnen handbereik de Admiraal de Ruijterweg en de Bos & Lommerweg met verschillende leuke winkeltjes en diverse tram- en busverbindingen.

Indeling:
Entree tot het appartement; ruime hal met garderobe; woonkamer gelegen aan de voorzijde van het complex met toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten en de eerste slaapkamer. Dichte keuken gelegen aan de achterzijde van het complex met toegang tot het balkon met ochtendzon. Een ruime slaapkamer eveneens gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is gelegen in het midden van het appartement v.v. douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950;
- Woonoppervlakte circa 59,2 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2059.
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door De Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 117,82 per maand voor appartement en € 13,91 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 29 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 4 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 185 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Sara Burgerhartstraat 66 -1 Amsterdam DX04 Bos en Lommer

Bellen