€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Sandinostraat 58 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Leuk appartement op de eerste, tweede en derde verdieping gelegen in De Aker. De woning beschikt over een ruime woonkamer met dakterras. De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10. Op circa 05 minuten lopen stopt tramlijn 1

Indeling:
Entree van de woning gelegen op de eerste verdieping met een hal en meterkast. Via de trap kom je in de hal van de tweede verdieping. Aansluitend aan de hal is de aparte toilet en een doorzonkamer met een simpele open keuken. Tevens bevindt zich aan de achterzijde een dakterras op het Zuidwesten. Trap naar de tweede verdieping. Via de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer met inloopkast. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en aansluiting van de wasmachine.


Bijzonderheden:
- Balkon gelegen op het Zuidwesten
- Bouwjaar 1988;
- Woonoppervlakte circa 78,4 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 1 maart 2039.
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Diensten ;
- Servicekosten van € 136,33 per maand voor appartement en € 22,38 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 24 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Sandinostraat 58 Amsterdam DX08 De Aker, Sloten en Nieuw Sloten

Bellen