€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325.000,- k.k.

Riouwstraat 81 -A, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een super leuke starterswoning in het levendige Amsterdam Oost!
Deze woning van ca 63 m², gelegen op de eerste verdieping, heeft een zonnig balkon en een groot dakterras. Met een ruime woonkamer en slaapkamer is het ideaal wonen, maar met een kleine ingreep is ook zo een tweede slaapkamer gerealiseerd! De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten en d erfpacht is afgekocht tot en met 15 december 2035.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Entree op de Riouwstraat, verzorgd trappenhuis en op de eerste verdieping entree voor het appartement. Ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning, uitkijkend over de Riouwstraat met zonnig balkon op het zuiden. Vanuit de woonkamer is de half open keuken (casco) bereikbaar, met handige bijkeuken met wasmachine aansluiting. Appartement beschikt over een slaapkamer, aan de rustige achterzijde. De badkamer is keurig netjes en voorzien van wastafel, douche, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Het separate toilet is ook goed verzorgd.
Aan de achterzijde van het appartement ligt een heerlijk terras van maar liefst 27m², bereikbaar vanuit de keuken én slaapkamer. Op de begane grond is tevens een berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Heerlijk terras gelegen aan de achterzijde;
- Woonoppervlakte circa 63 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 december 2035;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 105,35 per maand voor appartement en voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 30 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 4 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 195 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Riouwstraat 81 -A Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen