€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Rijnstraat 73 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, aan de gezellige Rijnstraat een leuk en licht driekamer appartement van ca 51m2 met balkon over gehele breedte aan de achterzijde, nog geheel naar eigen smaak af te werken.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Locatie:
Gelegen midden in de Rivierenbuurt aan de Rijnstraat met vele winkels, supermarkten en cafe's en restaurants aanwezig. Vlakbij Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de straat uit fietsen zit je zo op de hippe Van Woustraat, en van daaruit ben je zo op het Rembrandtplein. Op loopafstand van trams en op fietsafstand van station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Centraal trappenhuis, 2e etage toegang woning, rechts aan de voorzijde de woonkamer met open keuken, vanuit de woonkamer is er ook toegang de badkamer(douche wasbak, toilet en wasmachineaansluiting) en twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon over gehele breedte gelegen. Het balken is gelegen op het oosten.

BIJZONDERHEDEN
- 51.2m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten 2020 : €80 voor woning per maand
- Erfpacht afgekocht tot 31-7-2052
- Projectnotaris Schut van Os notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode van 02 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 14 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 33 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 158 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Rijnstraat 73 -2 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen