€ 375.000 k.k.
  • verkocht
€ 375.000,- k.k.

Quellijnstraat 82 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Een unieke kans! Heerlijk licht appartement (woonoppervlakte ca 51m²) met vrij uitzicht over het Marie Heinekenplein en een balkon op het zuiden!

Gelegen op de tweede verdieping op een prachtige locatie in het karakteristieke Oude Pijp. Volledig naar eigen smaak en stijl in te richten beschikt dit appartement al over genoeg bergingsruimte, keuken (casco) en badkamer.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht afgekocht is tot 1 april 2056. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam met vrij uitzicht over het Marie Heinekenplein! Op loopafstand van het Museumplein, Rijksmuseum en Spiegelkwartier aan de ene zijde en aan de andere zijde de gezelligheid van de terrassen op het Marie Heinekenplein en Gerard Douplein, de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. De halte van de Noord-/Zuidlijn ligt op vijf minuten lopen, tram 16 en 24 stoppen naast de deur. Om de hoek op de Ferdinand Bolstraat bevinden zich vele winkelvoorzieningen en diverse gezellige cafés en restaurants.

Indeling:
Entree van het appartement gelegen op de twee verdieping; leefruimte; leefruimte geeft toegang tot de keuken en het balkon; balkon gelegen op het zuiden; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet; berging op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1879;
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 51 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 1-4-2056;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 135,54 per maand voor het appartement en de berging voor het jaar 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 4 augustus om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 58 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1879
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 172 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht