€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Pilatus 3 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Nu te koop een ruim 3 kamer appartement (78m²) gelegen op de begane grond in het rustige en groene De Aker. De woning is gelegen in een netjes en goed onderhouden appartementencomplex, vlakbij het winkelcentrum Dukaat en naast de tramhalte van lijn 1.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Dit fraaie appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, Schiphol en Sloterdijk. Zo bevindt zich op loopafstand tramlijn 1, welke in ongeveer twintig minuten het centraal station bereikt. Bij de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het winkelcentrum 'De Dukaat' is met een divers aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bakker, slager en drogist op loopafstand te bereiken. Het gezellige theehuis De Akermolen, met terras aan De Ringvaart, is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Tenslotte zijn er diverse uitvalswegen nabij, binnen 5 minuten ben je op de A4/A10, A5 en de A9

Indeling:
Entree woning, gang, rechts ruime berging met wasmachine aansluiting en stadsverwarming, toilet met fontein, badkamer met ligbad, douche en wastafel, links een slaapkamer, toegang tot woonkamer met half open woonkeuken, woonkamer en slaapkamer aan voorzijde toegang tot serre aan de voorzijde. Vanuit de keuken terras aan de zijde toegankelijk met een schuifdeur.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1997 ;
- Woonoppervlakte circa 77,9 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 28 februari 2050;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van € 198,71 per maand voor appartement en de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 8 april 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 241 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Pilatus 3 Amsterdam DX08 De Aker, Sloten en Nieuw Sloten

Bellen