€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225.000,- k.k.

Petmolen 37 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **
Dit ruime appartement van maar liefst 79m² heeft prachtig uitzicht vanaf vijfde verdieping en inclusief parkeerplaats!

Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de vijfde verdieping dit ruime drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 79m² én een woningbreed balkon van maar liefst 10 m² met vrij uitzicht, gelegen op het westen. Het appartement is voorzien van een nieuw betegelde badkamer en toilet. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon gelegen op het westen. Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel (beide nieuw tegelwerk). Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 5e verdieping, lift aanwezig;
- Inclusief parkeerplaats;
- 10 minuten fietsen naar de pond richting Centraal Station of de Pondsteiger.
- Balkon op het westen;
- Energielabel D;
- Woonoppervlakte circa 78,8 m² conform NEN2580;
- Erfpacht woning, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060;
- Erfpacht parkeerplaats, canon afgekocht tot en met 31 mei 2054;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van € 177,76 per maand voor appartement en berging (2020) en €29,24 per maand voor de parkeerplaats (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 8 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 39 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Petmolen 37 Amsterdam DX17 Noord-West

Bellen