€ 525.000 k.k.
  • Bellen
€ 525.000,- k.k.

Overtoom 406 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Met maar enkele minuutjes lopen door het Kattenlaantje naar het Vondelpark is dit appartement een prachtige uitvalbasis voor ieder wat wils in Amsterdam!

Gelegen aan de bekende Overtoom ligt dit fantastische appartement van ca 77 m², door de hoge plafonds, vele raampartijen en de ruime berging 38 m², op de zolderverdieping, kan dit appartement door de nieuwe eigenaar volledig naar eigen smaak worden ingericht!

Het appartement is gelegen op eigen grond. De vereniging van Eigenaren wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de alom bekende Overtoom, met enkele stappen bereikt u de Albert Heijn en minder dan één minuut lopen van Amsterdams meest bekende park; Het Vondelpark! In dit park een oase aan rust en ontspanning en waar nu in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens zijn er talloze winkels, zoals supermarkten, interieurzaken, traiteurs, sportzaken enz. Maar ook diverse sportscholen en de tennisbanen in het Vondelpark zijn om de hoek. Voor een hapje en of een drankje hoeft u zeker niet ver de deur uit, aan de Overtoom zijn ook diverse eet- en drinkgelegenheden naar keuze. Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer en de Ring/rijksweg A-10 is binnen handbereik.

Indeling:
De VvE bestaat uit een bedrijfsruimte en drie appartementen. De appartementen hebben hun eigen entree vanaf de straat. Keurig trappenhuis, entree op de derde verdieping. Doorzon woonkamer met veel licht, een frans balkon aan de voorzijde, uitkijkend over de Overtoom en een balkon aan de achterzijde, bereikbaar via openslaande deuren. De open verbinding naar de keuken, casco, met doorloop naar de slaapkamer en anderzijds de badkamer. Badkamer voorzien van douche/ligbad, wastafel en toilet. De woning is voorzien van een cv-installatie en bouwstroom, verder dient de woning nog volledig gemoderniseerd te worden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1907;
- Gelegen op de derde verdieping;
- Ruime berging van maar liefst 38 m² op de zolderverdieping;
- Woonoppervlakte circa 77 m² conform NEN2580;
- Gelegen op eigen grond;
- Vaste projectnotaris Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke in eigen beheer beheerd wordt;
- Servicekosten van € 145,13 per maand voor appartement en € 14,93 per maand voor de berging voor 2021.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 03 mei 2021 om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1907
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 320 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Overtoom 406 -3 Amsterdam DX05 Oud-West/De Baarsjes

Bellen