€ 525.000 k.k.
  • Bellen
€ 525.000,- k.k.

Overhaalsgang 44 , Amsterdam

Op een toplocatie met uitzicht op de Nieuwe Vaart en de Pelikaanbrug in het centrum van Amsterdam hebben wij te koop een leuk en licht vier kamer appartement van ca 86m2 op de 1e verdieping met balkon op het zonnige zuidwesten en met eigen berging in de onderbouw!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond, centrale entree; trappenhuis en de bergingen in het souterrain.
Trap naar de eerste verdieping, meterkast, entree woning, gang met toegang tot alle vertrekken; CV kast, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet, ruime keuken aan de achterzijde, woonkamer aan voorzijde geleden, tussen woonkamer en slaapkamer een ruime bergkast, aan de achterzijde een goede slaapkamer. Tevens is er aan de voorzijde een derde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988 ;
- Gelegen met vrij uitzicht op het water;
- Woonoppervlakte circa 86 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van €158,98 per maand voor het appartement en de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 22 april 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 86 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Overhaalsgang 44 Amsterdam DX02 Centrum-Oost

Bellen