€ 330.000 k.k.
  • Bellen
€ 330.000,- k.k.

Overhaalsgang 12 , Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Op een toplocatie met uitzicht op de Nieuwe Vaart en de Pelikaanbrug in het centrum van Amsterdam hebben wij te koop een leuk en licht twee kamer appartement van ca 58 m2 op de beletage met balkon aan een groene (deels) kijktuin met eigen berging in de onderbouw!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond, centrale entree; trappenhuis en de bergingen in het souterrain.
Kleine trap omhoog (BG/beletage), meterkast, entree woning, gang met toegang tot alle vertrekken; CV kast, badkamer met douche wastafel en wasmachine aansluiting, ruime keuken aan de voorzijde, woonkamer ook aan voorzijde geleden, tussen woonkamer en slaapkamer een ruime bergkast, aan de achterzijde een goede slaapkamer met toegang tot het balkon (ZW gelegen) uitkijkend in het groen.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Woonoppervlakte 58 m2 NEN rapport aanwezig
- Servicekosten 2020: ca 108,69 per maand voor de woning en de berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Projectnotaris Schut van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 01 oktober 2020 Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 2 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Overhaalsgang 12 Amsterdam DX02 Centrum-Oost

Bellen