€ 335.000 k.k.
  • Bellen
€ 335.000,- k.k.

Oude-IJselstraat 7 -H, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op zoek naar een heerlijke benedenwoning, midden in de Rivierenbuurt met een riante tuin op het Zuiden? Zoek niet verder, wij bieden u nu deze twee kamer woning aan van ca 53 m². Met dubbele openslaande deuren naar de tuin, wordt dit heerlijk rustig wonen! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met juli 2063. De VvE wordt professioneel beheerd door MVGM.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie. Om de hoek zijn de winkelstraten Rijnstraat, Scheldestraat en de Maasstraat gelegen en alle gemakken en gezelligheid van 'De Pijp'. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnhandels, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Parkeren kan direct voor de deur. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4, 12 & 25 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op loop/fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Eigen entree naar de hal, met toegang tot alle vertrekken. Onder de trap een fijne trapkast met bergruimte. Aan de voorzijde van de woning een ruime woonkamer met grote raampartij, en suite deuren naar de achterkamer, slaapkamer. Dubbele openslaande deuren naar de tuin, wat zorgt voor veel licht en ruimte. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en cv opstelling. Badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. De riante tuin is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit de keuken of de achterkamer. In de tuin is nog een houten berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1926;
- Riante tuin op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 53 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2063;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door MVGM;
- Servicekosten van € 76,00 per maand voor appartement voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 23 september. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1926
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 181 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Oude-IJselstraat 7 -H Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen