€ 425.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 425.000,- k.k.

Oostenburgerpark 120 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

In een rustig deel van het centrum, gelegen aan een park met uitzicht op het water, nabij het Scheepvaartmuseum en Waterlooplein, bieden wij dit heerlijke 3-kamer appartement van ca. 71m2 aan, op de 1ste etage met balkon op het Zuiden!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling:
De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. 1ste etage entree, hal met toegang tot alle vertrekken aan de linkerzijde (achter) een goede slaapkamer, aan de rechterzijde (voor) een 2e goede slaapkamer, verder aan achterzijde de keuken (eenvoudig geen apparatuur) met toegang tot het balkon en aan de voorzijde de woonkamer met openslaande deuren naar frans balkon met uitzicht op het park. Vanuit de hal ook toegang tot het toilet met fontein, en een badkamer voorzien van douche en wastafel.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990 ;
- Vrij uitzicht en balkon op het zuiden!
- Woonoppervlakte circa 71 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 januari 2041.
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen. in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van €60 per maand voor appartement en €4,39 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 2 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 33 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 221 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bellen