€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225.000,- k.k.

Olof Palmeplein 91 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen aan de rand van het winkelcentrum Boven 't IJ bevindt zich op de derde etage dit leuke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van 47 m² en een ruim balkon op het oosten. Het huis beschikt over een lichte woonkamer met een half open keuken, welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Verder is er een grote slaapkamer en is er de badkamer met wastafel, douche, toilet en de wasmachine aansluiting. Door de grote raam partijen is het huis heerlijk licht van binnen. Op de overloop is nog een individuele berging aanwezig. De vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief beheerd en de canon voor de erfpacht is nog betaald tot medio 2037.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het Olof Palmeplein ligt direct naast het winkelcentrum Boven 't IJ. Dit winkelcentrum heeft een grote diversiteit aan winkels, van 2 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, maar ook grote winkelketens als de Mediamarkt, Decathlon, H & M en meerder leuke kleding winkeltjes.De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De halte van de NoordZuid lijn is op slechts enkele minuten lopen, vanwaar men binnen mum van tijd in het Centrum van Amsterdam of Amsterdam Zuid is. Verder zijn er diverse buslijnen naar Amsterdam, maar ook omliggende gemeenten. Met enkele minuten rijden wordt de Ring A-10 bereikt en er is veel parkeerruimte voor de deur.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Derde etage:
Overloop; berging; meterkast; entree van de woning; hal; badkamer met toilet, wastafel, douche en de wasmachine aansluiting; woonkamer met half open keuken en een schuifpui naar het balkon; ruime slaapkamer; balkon op het oosten.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Balkon gelegen op het oosten
- Woonoppervlakte circa 47 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2037;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 57,74 per maand voor appartement en berging (voor 2019, definitieve servicekosten voor 2020 zijn nog niet vastgesteld en verschil wordt met terugwerkende kracht in rekening gebracht)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van ....... 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 47 m2
Inhoud 155 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Olof Palmeplein 91 Amsterdam DX19 Noord-Oost

Bellen