€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Nieuwe Purmerweg 166 , Amsterdam

Ideale starterswoning op de eerste etage met vrij uitzicht in een goed onderhouden complex in Nieuwendam in Amsterdam Noord!

Het appartement van circa 57m2 schikt over een ruime woonkamer met gesloten keuken, 1 slaapkamer en voldoende bergruimte. Het fijne balkon grenzend aan de woonkamer, geef je de mogelijkheid heerlijk te ontspannen. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 mei 2039. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door PRO VvE Diensten.

Omgeving;
Het appartement is gelegen in de pittoreske wijk Nieuwendam, volop gelegen nabij diverse voorzieningen, zoals het Purmerplein, het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein en de winkelmogelijkheden aan het Buiksloterplein. Het Vliegenbos met vele wandel en fietsroutes, maar ook de kinderspeeltuin biedt tal vol mogelijkheden heerlijk te ontspannen. De woning heeft een zeer goede bereikbaarheid, in slechts 5 minuten rij je op de Ring A-10 en ook ben je met de Noord-Zuidlijn, op slechts 8 minuten fietsen, zo in het centrum van Amsterdam.

Indeling
Entree van de woning gelegen op de tweede verdieping van het goed onderhouden complex, aan de achterzijde van de woning bevinden zich de ruime woonkamer met openslaande deur naar het balkon gelegen op het zuiden en de gesloten keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. De ruime slaapkamer van circa ligt aan de voorzijde van het appartement. Tevens vanuit de hal bereikbaar: de badkamer, voorzien van wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting. Naast de inpandige berging beschikt de woning ook over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 56,7 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 mei 2039;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door PRO VVE Beheer;
- Servicekosten van € 69,67 per maand voor het appartement en berging (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 28 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 5 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Nieuwe Purmerweg 166 Amsterdam DX18 Oud-Noord

Bellen