€ 385.000 k.k.
€ 385.000,- k.k.

Matrozenhof 121 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Wonen in een van de fijnste plekjes in het Centrum van Amsterdam, maar toch een rustige locatie om de hoek van de Hoogte Kadijk? Op de tweede etage is dit fijne twee kamer appartement gelegen met een woonoppervlakte van 51 m². De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken en volwaardige slaapkamer aan de achterzijde. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot en met 15 juli 2039.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Appartement gelegen op de eerste woonlaag met entree vanaf het pleintje. Entree, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. direct bij binnenkomst aan de linkerzijde een ruime slaapkamer aan het rustige plein. De badkamer, voorzien van wastafel, wasmachine aansluiting, douche en het separate toilet zijn eenvoudig doch netjes. De woonkamer ligt aan het Matrozenhof en heeft eem open keuken. Vanuit de woonkamer is er zicht op het water! Er is een externe berging in de onderbouw.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988 ;
- Gelegen in het centrum van Amsterdam;
- Woonoppervlakte circa 51 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve Diensten;
- Servicekosten van € 130,50 per maand voor het appartement en de berging (2021);
- Servicekosten van € 127,15 per maand voor het appartement en de berging (2022);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 25 oktober 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 187 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Matrozenhof 121 Amsterdam DX02 Centrum-Oost