€ 190.000 k.k.
  • Bellen
€ 190.000,- k.k.

Marjoleinstraat 127 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Ruime & lichte tweekamer appartement van circa 39 m2 met dakterras. Het appartement is volledig in eigen smaak af te werken! De woning is gelegen in een mooie & idyllische omgeving, naast de Buiksloterdijk.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het geliefde Amsterdam Noord in een groene en vooral kindvriendelijke wijk met de ligging aan een kinderspeelplaats en met uitzicht op de pittoreske Buiksloterdijk. Op korte afstand van de woning ligt het vernieuwde winkelcentrum "Banne" met een diverse aanbod van winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Verder beschikt de buurt over leuke horeca-concepten, zo ligt het welbekende NDSM-terrein op korte afstand van de woning. Hier vinden diverse leuke horeca zaken en evenementen plaats. Tevens is kunt u voor de nodige ontspanning terecht bij het op loopafstand gelegen Noorderpark. De pont is op 10 minuten fietsafstand. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer is de woning zeer gunstig gelegen. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A-10 Noord en met de auto is het centrum van de stad via de IJ-tunnel snel bereikbaar.
Indeling: entree, toegang tot de lichte woonkamer met open keuken. Badkamer v.v. douche, toilet & wastafel. Tevens heeft men een eigen inpandige berging. De CV-installatie komt uit het jaar 2006. De woning heeft een prachtig uitzicht!

Indeling:
Entree; aan de achterzijde de woonkamer met open keuken en tevens toegang tot het dakterras; centraal gelegen de badkamer met douche, wasbak en toilet; Aan de voorzijde een ruime slaapkamer. Op de begane grond is een berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar1989 ;
- Woonoppervlakte circa 38,6 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 januari 2040
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door VVE Pro Beheer;
- Servicekosten van € 90,05 per maand voor het appartement de berging in 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 25 november 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 190.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 39 m2
Inhoud 121 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Marjoleinstraat 127 Amsterdam DX17 Noord-West

Bellen