€ 375.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 375.000,- k.k.

Madurastraat 28 -2, Amsterdam

Gelegen in de hippe Indische buurt, net om de hoek van de Javastraat met zijn gezellig winkels en restaurants, ligt dit fijne drie kamer appartement op de tweede verdieping!

Het appartement beschikt over een zonnige woonkamer, twee slaapkamers, een lekker balkon aan de achterzijde van het appartement én een fijne berging op de zolderverdieping. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht afgekocht is tot en met 30 september 2066, de vereniging van eigenaren is onlangs opgestart en wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree met trappenhuis, op de tweede verdieping de entree van het appartement met vanuit de hal. Ruime woonkamer én slaapkamer aan de voorzijde en de keuken met slaapkamer aan de zonnige achterzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer én keuken toegang tot het woningbrede balkon op het zuiden. Vanuit de woonkamer een intiem frans balkon. Op de zolder is nog de beschikking over een individuele berging van circa 14 m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1902;
- Appartement gelegen op tweede verdieping;
- Woonoppervlakte circa 53 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 september 2066;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 182,02 per maand voor het appartement en € 5,58 per maand voor de berging.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 84 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1902
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 166 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud