€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Lutmastraat 12 -E, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op een unieke en gewilde locatie, midden in de Pijp, ligt deze fijne en zeer lichte studio van ca 49m2 met aan de voor én achterzijde een balkon, gelegen op de bovenste verdieping van het complex.

Het appartement is door de ligging op de bovenste verdieping zeer licht te noemen. Door het balkon aan de voor en achterzijde van de woning kan je de gehele dag genieten van de zon. Door de ruime leefruimte zijn er diverse mogelijkheden tot het efficiënt inrichten van de woning. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door MVGM en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot 01 december 2036.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, tussen het Cornelis Troostplein en de Tweede van der Helststraat. Met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
De woning is gelegen op de vierde verdieping van het complex. De meterkast buiten de woning, is voorzien van een nieuwe groepenkast. Bij binnenkomst in de woning tref je de badkamer, welke onlangs nieuw betegeld is en voorzien van het toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De keuken is aan de voorzijde van, maar dient door de koper nog welk zelf geplaatst te worden. Het grote balkon, gelegen aan de voorzijde, kijkt uit richting de Ferdinand Bolstraat. Aan de achterzijde, in de woon / slaap kamer heb je de toegang tot het balkon gelegen op het zuiden. Tevens is er een berging gelegen in het souterrain.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Gewilde locatie in de Pijp;
- Woonoppervlakte circa 49 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 november 2036;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door MGVM;
- Servicekosten van € 91,48 per maand voor appartement en € 3,82 per maand voor de berging voor 2020;
- Servicekosten van € 123,41 per maand voor appartement en € 7,16 per maand voor de berging voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 159 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Lutmastraat 12 -E Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen