€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Loggerhof 131 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Nu in verkoop, dit ruime drie-kamerappartement met uitzicht over een groen en rustig hofje, twee balkons en berging op de begane grond.

Deze goed ingedeelde drie-kamerwoning van 76 m² is gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een dichte keuken met aansluitende badkamer, een grandioos grote woonkamer en twee fijne balkons! De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2055. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten, een gezonde VvE waarvan onlangs het gehele complex is geschilderd aan de buitenzijde.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in "De Banne. Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand.
Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dat is zo geregeld, de pont is 10 minuten fietsen, welke u naar Amsterdam Centraal brengt en ook Noord-Zuidlijn, station Noord op 7 minuten fietsen, brengt u zo naar het centrum. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kunt.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping met aan de linkerzijde twee goed bemeten slaapkamers en aan de rechterzijde en gesloten (casco) keuken. Vanuit de keuken is er de toegang tot de badkamer, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. In de hal bevindt zich nog een separaat toilet. Vanuit de open doorgang bereik je de ruime doorzon woonkamer van maar liefst 34m². De woning beschikt over twee fijne balkons, één aan de keuken en het grootte balkon aan de achterzijde van de woning, aan woonkamer gelegen. De woning beschikt tevens over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Woonoppervlakte circa 76 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 augustus 2055;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 96,70 per maand voor appartement en voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 16 december 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 47 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 242 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Loggerhof 131 Amsterdam DX17 Noord-West

Bellen