€ 550.000 k.k.
  • Bellen
€ 550.000,- k.k.

Linnaeuskade 37 -H, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op zoek naar een kluswoning die je helemaal eigen kan maken? Dan is dit een buitenkansje, een woning als deze komt niet vaak beschikbaar! Deze woning aan de Linneauskade is een mooie kans op een ruime woning in de Watergraafsmeer, gelegen op de begane grond en eerste verdieping én een kelder met toegang tot de tuin.
De woning behoeft nog volledige modernisatie door de koper, dus deze woning vraagt om een koper die van aanpakken weet!

De woning is gebouw in 1924 en is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met augustus 2063. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen aan de rand van Watergraafsmeer. In de Watergraafsmeer heeft u het gevoel van wonen in een dorp maar met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Diverse winkels, gezellige restaurants en cafe’s liggen op steenworp afstand aan de Linnaeusstraat en de Oranje-Vrijstaatkade. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u alles vinden op de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort. In de directe omgeving zijn goede scholen gelegen, basisscholen de 5e Montessori en WSV liggen om de hoek en de Frankendaelschool, een kleine basisschool, is de school waar u op uitkijkt. Maar ook de middelbare school het Montessori College Oost ligt zelfs op loopafstand. Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen park Frankendael of het Oosterpark. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten, waaronder ook de Jaap Eden schaatsbaan. Ook voor openbaar vervoer, park, sportaccommodaties etc. geldt dat alles op loopafstand ligt. Binnen enkele minuten rijdt u op de ring A10 en er zijn prima bus- en tramverbindingen richting het centrum. De NS-stations Amstel, Muiderpoort en Science Park liggen eveneens in de nabije omgeving van de woning.

Indeling:
Bij binnenkomst op de begane grond geeft de hal toegang tot alle vertrekken; de trap naar de kelder; de trap naar boven en het toilet. Tevens ook de keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok met vernieuwde CV ketel (2020) én toegang tot het balkon, de woonkamer heeft veel raampartijen gesitueerd op de Linnaeuskade. Op de eerste verdieping is een separaat toilet, de badkamer en maar liefst 4 slaapkamers!
De kelder, bereikbaar middels een vaste trap, geeft toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
- Kluswoning, welke nog geheel door koper eigen gemaakt kan worden;
- Bouwjaar 1929;
- Woonoppervlakte circa 148 m², inclusief souterrain conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2063;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 161,14 per maand voor appartement voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 28 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 118 m2
Inhoud 597 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Linnaeuskade 37 -H Amsterdam DX15 Watergraafsmeer

Bellen