€ 275.000 k.k.
€ 275.000,- k.k.

Lex Althoffstraat 11 -3, Amsterdam

*Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Met deze voormalige huurwoning op de vierde verdieping met berging op de vijfde verdieping heb je de kans om uit te pakken én het appartement volledig naar eigen wens in te richten. Het appartement heeft een woonkamer aan de voorzijde met balkon én ook aan de achterzijde een balkon aan de keuken.

De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot en met 31 mei 2059!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 3 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Vanaf de Lex Althoffstraat zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik: met supermarkten, slagers, bakkers en groentewinkels om de hoek, zijn de dagelijkse benodigdheden eenvoudig gekocht. Ook het Bos en Lommerplein is dichtbij met vele leuke winkels en eetgelegenheden zoals Bagels & Beans, een biologische supermarkt en theater Podium Mozaïek. Qua sport- of recreatiemogelijkheden zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden, waaronder ook het Sloterplas en het Sloterpark. De bereikbaarheid is uitstekend, met o.a. de A10 om de hoek. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het Westerpark. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen met de tram en bus. Station Sloterdijk is ook nabij, kortom vervoersmogelijkheden volop.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Een keurig trappenhuis met meterkast, voorzien van elektrameter, watermeter en gasmeter. Entree van de woning tot in de hal, met cv-kast, woonkamer aan de voorzijde met balkon gelegen op het noord-westen. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen, welke toegang geeft tot de net afgewerkte badkamer, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Separaat toilet en de keuken aan de achterzijde, casco, vanuit de keuken is er de toegang tot het tweede balkon, gelegen op het zuid-oosten. Op de vijfde verdieping heeft deze woning nog een ruime berging én daarnaast nog een extra berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1953;
- Appartement gelegen op de vierde verdieping met bovenliggende berging op zolder op de vijfde verdieping;
- Berging op zolder én een berging in de onderbouw;
- Woonoppervlakte circa 42 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 mei 2059;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 104,48 per maand voor appartement, € 32,63 per maand voor de zolderberging en € 18,80 per maand voor de berging beneden voor 2021;
- Servicekosten van € 110,22 per maand voor appartement, € 36,04 per maand voor de zolderberging en € 21,76 per maand voor de berging beneden voor 2022.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 21 oktober 2021 om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 42 m2
Inhoud 127 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Lex Althoffstraat 11 -3 Amsterdam DX06 Geuzenveld-Slotermeer-Sloterdijken