€ 450.000 k.k.
€ 450.000,- k.k.

Laagte Kadijk 87 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam centrum, de Kadijken, bieden wij deze rustige en fijne twee kamer woning van 65m² aan, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw en uitkijkend over het de gracht! Het appartement heeft een heerlijke fijne woonkamer met balkon gelegen op het oosten, vanuit hier kijk je heerlijk het water over. De twee slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde, aan het binnenplaatsje. De woning is gelegen op erfpacht, waarbij het huidig tijdvak (2035) is afgekocht.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree vanaf de binnenplaats van de woningen. Goed onderhouden trappenhuis met op de eerste verdieping de entree van deze woning. Compacte hal met separaat toilet en badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Een bergkast in de hal. Aan de achterzijde van de woning twee slaapkamers met zicht op de Laagte Kadijk, het binnenplaatsje met speeltuin. Aan de voorzijde een lichte woonkamer met open keuken. Rond balkon bereikbaar vanuit de woonkamer met vrij uitzicht over de Entrepotdoksluis. Tevens beschikt de woning over een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Uitzicht op de gracht;
- Woonoppervlakte circa 65 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2035
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door VvE beheer Amsterdam;
- Servicekosten van € 151,47 per maand voor het appartement en € 10,55 per maand voor de berging (2021);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 6 augustus2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 56 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 208 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Laagte Kadijk 87 Amsterdam DX02 Centrum-Oost