€ 450.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 450.000,- k.k.

Kanaalstraat 101 -A, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

In de gewild in Oud-West bieden wij dit fantastische benedenwoning aan van ca 70 m² en een zeer riante tuin gelegen op het zonnige zuiden! Het appartement wordt verkocht vanuit de woningcorporatie, zodat u alle ruimte heeft om de woning naar uw eigen smaak in te richten.


Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De ligging is zeer centraal met o.a. op loopafstand het populaire Vondelpark, winkelgebied Kinkerstraat/ Jan Pieter Heijestraat/ Overtoom, de Ten Kate Markt, sportschool David Lloyd(op de kop van de Overtoom), diverse hotspots zoals restaurant Dikke Graaf, Wijnbar Barrica, Café Cómodo, Restaurant Forno en Edel. Ook zeer nabij gelegen De Hallen met daarin o.a. de foodhallen, restaurants, een bioscoop en verschillende winkels. Deze hippe locatie staat dus garant voor een grote diversiteit aan winkels en horeca. De wijk heeft verder tal van voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en culturele uitgaansgelegenheden. Het appartement is verder goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto: verschillende bus- en tramlijnen stoppen op loopafstand van de woning en met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A- 10.

Indeling:
Entree van de woning via de gemeenschappelijke hal op de begane grond. Entree; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken; aan de voorzijde de ruime woonkamer en aparte keuken, Centraal gelegen een interne berging, aparte toilet en badkamer met douche, wasmachineaansluiting en wasbak. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen met toegang tot de riante tuin op het zuiden! Tevens is er op de begane grond een externe berging van ca. 5m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989 ;
- Ruime woning met een riante tuin op het zuiden!
- Woonoppervlakte circa 70,4 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 april 2040
- Vaste projectnotaris;Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van €114,82 per maand voor appartement en € 9,70 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 2 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 33 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 207 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bellen