€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375.000,- k.k.

Jozef Israëlskade 50 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Heerlijk licht 3 kamer appartement met uitzicht over het water, welke je nog naar eigen smaak kan inrichten! Dit appartement van ca 62 m², is gelegen op de tweede verdieping is gunstig gelegen, midden in de levendige wijk de Pijp. De woning is een gemeentelijk monument uit 1922 en is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met november 2051. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Jozef Israelkade is een fijne straat aan het water in een levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Nabij het van der Helstplein en het Sarphatipark! Voor uw dagelijkse boodschappen vindt u de AH op loopafstand op het Cornelis Troostplein. In de nabijheid vindt je natuurlijk ook de beroemde Albert Cuypmarkt en binnen enkele minuten afstand van leuke koffietentjes, wijnbarren en restaurantjes waar de Pijp zo bekend om is. De woning is op loopafstand van de winkelstraten Ferdinand Bolstraat en Gerard Doustraat en een paar minuten fietsen van hartje Centrum Amsterdam. Het appartement heeft een prima ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (metro, tram 3 en 12, buslijn 65). Met de nieuwe metro 'Noord-Zuid lijn' bent u binnen enkele minuten op het Centraal station of bij de Zuidas. Ook is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A2 en A10.

Indeling:
Entree met binnenkomst op de tweede verdieping, hal, woonkamer met erker is zeer licht te noemen en kijkt uit over het water! Het appartement beschikt tevens over een dichte keuken (casco), twee slaapkamers, separaat toilet en eenvoudige badkamer, voorzien van wastafel en douche. Tevens is er op de zolderverdieping een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1922;
- Gelegen op de tweede verdieping;
- Energielabel D;
- Woonoppervlakte circa 62 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 november 2051;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 111,46 per maand voor appartement en € 1,77 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van Donderdag 28 januari 2021 om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 3 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1922
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 178 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jozef Israëlskade 50 -2 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen