€ 475.000 k.k.
€ 475.000,- k.k.

Johannes van der Waalsstraat 18 H, Amsterdam

Heerlijk ruim en licht appartement van circa 69 m² en tuin van ca 14 m² gelegen op hoek van het complex met de Johannes van der Waalstraat en de Erlichstraat in het populaire Watergraafsmeer!

De woning beschikt over een ruime woonkamer met doorlopend een extra kamer, waar ook een tweede slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De woning is gelegen op de begane grond en heeft een hele fijne tuin, gelgen op het zuid-oosten, grenzend aan de keuken én woonkamer

De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 maart 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving:
De woning is gelegen in het groene en gezellige Watergraafsmeer met overwegend laagbouw. Voor de ontspanning kan je terecht in het Park Frankendael, het Flevopark en natuurlijk op de Jaap Eden Schaatsbaan, welke om de hoek is gelegen. Op het nabijgelegen Christan Huygensplein is alles wat je nodig hebt aan winkels, leuke restaurants en heerlijke visboer en ijswinkel voor het afhalen! Ook de Molukkenstraat en gezellige Javastraat zijn op enkele minuutjes fietsen goed te bereiken. Qua openbaar is de woning goed bereikbaar, op de Kruislaan stoppen diverse bussen, zoals bus 40 en 240, maar ook station Sciencepark is om de hoek waar je zo de trein kunt pakken. De ringweg A10 is via de afslag S113 binnen handbereik. Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning, waarop geen wachttijd zit (bron: Cition)

Indeling:
Het complex bevindt zich op de hoek van de Johannes van der Waalstraat en de Erlichstraat. De woning is gelegen op de begane grond, door de hoekligging heeft het appartement veel lichtinval. Vanuit de hal in de woning bereik je alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de dichte (casco) keuken, welke toegang geeft tot de tuin. Het tuin is ook te bereiken vanuit de ruime woonkamer met nog aansluitende open eetkamer. Deze kamer kan met een kleine ingreep ook ingericht worden als tweede slaapkamer. De ruime slaapkamer is gelegen op de hoek van het appartement, waardoor er veel licht binnenkomt. In de hal is tevens de badkamer met daglicht, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Daarnaast is er een separaat toilet. In het souterrain bevindt zich tevens een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955 ;
- Gelegen op de begane grond met tuin!
- Woonoppervlakte circa 69 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 1 april 2062;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel en actief beheerd wordt de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 163,48 per maand voor appartement en € 16,70 per maand voor de berging voor 2022;
- Servicekosten van € 183,58 per maand voor appartement en € 18,72 per maand voor de berging voor 2023;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 55 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 259 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Johannes van der Waalsstraat 18 H Amsterdam DX15 Watergraafsmeer