€ 425.000 k.k.
€ 425.000,- k.k.

Johan Huizingalaan 607 -L, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Modern ruim en licht appartement met een woonoppervlakte van (ca. 94 m²) gelegen op de vijfde tevens hoogste verdieping in stadsdeel Nieuw-West.

Praktische indeling, goed bemeten slaapkamers en genoeg bergingsruimte zijn typerend voor dit drie kamer appartement. Tevens is het gehele plaatje nog naar eigen stijl en smaak in te richten!

Omgeving:
Het appartement aan de Johan Huizingalaan, het zuidelijke deel van stadsdeel Nieuw-West. De wijk is modern opgezet, heerlijk rustig en vlakbij de populaire Hoofdorppleinbuurt en het Delflandplein met veel winkels en restaurantjes. Voor sport en recreatie liggen het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Sloterpark allen vlakbij. Op loopafstand liggen de metrostations Heemstedestraat, Henk Sneevlietweg en treinstation Lelylaan met een directe treinverbinding naar Schiphol en het Centraal Station. De Zuidas ligt op fietsafstand. Ook vertrekt op loopafstand tram 2 wat tevens is uitgeroepen tot één van de mooiste trambanen ter wereld, richting Amsterdam centrum en Amsterdam Centraal Station. Via de ringweg A10, afslag S107 bereikt u uitstekend de snelwegen A4, A5 en de A9.

Indeling:
Hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het balkon; balkon zonnig gelegen; twee goed bemeten slaapkamers; badkamer voorzien van wastafel en douche; separaat toilet; inpandige berging; keuken voorzien van casco keukenblok; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2014;
- Geen bovenburen;
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte circa 94 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 16-12-2062;
- Mandelige tuin
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel en actief beheerd wordt de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 111,47 per maand voor het appartement en berging voor 2022.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 17-08-2022 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 306 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Johan Huizingalaan 607 -L Amsterdam