€ 315.000 k.k.
  • Bellen
€ 315.000,- k.k.

Javastraat 93 -K, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen in de hippe Indische buurt direct aan de Javastraat, bevindt zich op de derde etage een speels twee kamer appartement van ca. 57 m² met een balkon op het Zuid-Westen met uitzicht op de Sumatrastraat!

Het appartement is door de ligging zeer licht te noemen. Vanaf de half open keuken heb je toegang tot het balkon, wat door de gehele Sumatrastraat. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot 01 februari 2039.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Entree van de woning, gelegen op de vierde verdieping, hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, badkamer met douche toilet en wastafel, slaapkamer aan de rustige zijde en aan traatzijde is de keuken (casco) gelegen, met toegang tot het balkon met uitzicht over de levendige Sumatrastraat. Vanuit de keuken ook toegang tot inpandige ruimte met wasmachine aansluiting. De woonkamer met grote raampartijen is gelegen op het Zuid-westen, evenals het balkon. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele berging van ca 3 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- Gelegen op de derde verdieping;
- Woonoppervlakte circa 57 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 januari 2039;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Dienste;
- Servicekosten van € 113,65 per maand voor appartement en € 1,72 per maand voor de berging voor 2020;
- Servicekosten van € 130,87 per maand voor appartement en € 2,18 per maand voor de berging voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Javastraat 93 -K Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen