€ 425.000 k.k.
€ 425.000,- k.k.

Javastraat 93 -H, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Heerlijk ruim appartement met balkon in stadsdeel Oost op de derde verdieping van maar liefst 76m² en per direct beschikbaar! Riante woonkamer, twee ruime slaapkamers en genoeg bergingsruimte zijn typerend voor deze woning.

En dat is nog niet alles! Het is eenvoudig om een extra (slaap)kamer te creëren en alle kamers zijn nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 februari 2039. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning ligt midden in de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Deze wijk is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe buurten van Amsterdam. Alle voorzieningen voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen vind je op de Javastraat en in de nabije omgeving. Op loopafstand van o.a. het Javaplein, Linnaeusstraat, het Oosterpark, Flevopark, de Dappermarkt en het Beukenplein. In deze gewilde buurt vind je tal van leuke restaurants en hotspots zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, Bar Basquiat, Hartje Oost, café LouieLouie, de Biertuin, the Walter Woodbury Bar, Studio K en Brouwerij 't IJ. Binnen enkele fietsminuten sta je in hartje Centrum en in de gezellige Pijp. De woning is daarnaast goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus/tram) en ligt vlakbij treinstation Muiderpoort. Halte Javaplein voor bus en tram is 1 minuut lopen. Ook het Amstelstation en Centraal station zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Met de auto heb je een snelle aansluiting op de Ring A10.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; twee slaapkamers; keuken; badkamer met wastafel en douche; separaat toilet; riante woonkamer; bijkeuken geeft toegang tot het balkon; balkon op het westen; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- Balkon gelegen op het westen!
- Mogelijkheid tot het creëren van een extra (slaap)kamer;
- Woonoppervlakte circa 76m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot, 01-02-2039;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 155,44 per maand voor de woning en € 2,18 voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 20 oktober 2021 om 12 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 22 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 234 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Javastraat 93 -H Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied