€ 325.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 325.000,- k.k.

Jan Pieter Heijestraat 64 -E, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

** WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK VOOR DIT OBJECT TE MAKEN. TEVENS ZAL ER GEEN RESERVE LIJST MET KANDIDATEN MEER BIJGEHOUDEN WORDEN. WIJ DANKEN U VOOR UW BEGRIP. **

Midden in Oud West op de gezellige Jan Pieter Heijestraat bieden wij dit leuke twee kamer appartement aan, met een woonoppervlakte van circa 52 m². Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping, op de hoek, met groot dakterras op het zonnige zuiden. de woning is gelegen om de hoek van de Kinkerstraat, dus alle voorzieningen in de straat en om de hoek, als winkels, cafés en restaurants. Verder zijn De Hallen, De Ten Kate markt en het Vondelpark op loopafstand. Openbaar vervoer zit voor de deur.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 31 oktober 2037. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Zowel de Kinkerstraat als de Jan Pieter Heijestraat zijn levendige winkelstraten met een ruim winkel en horeca aanbod (diverse koffietentjes, barretje en eetgelegenheden). Op loopafstand vindt u onder andere de beroemde Hallen met haar foodmarket, bioscoop en bibliotheek, restaurant Edel en Café Comodo. Het winkelaanbod varieert van de Hema tot diverse boutiques zoals Gesponnen Suiker. De woning heeft een centrale ligging, u bent met enkele minuten fietsen in het centrum/Jordaan maar ook in het Vondelpark. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn, Spar to go, Ekoplaza of de Ten Katemarkt.

Indeling:
Entree, trap naar vierde etage: entree woning, hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn. Aan de achterzijde de simpele keuken met toegang tot het grote dakterras op het zuiden. Aan de voorzijde een slaapkamer en een ruime woonkamer; Centraal gelegen de badkamer met douche, toilet en wastafel; verder is er een interne berging. Op de begane grond is nog een externe berging van circa 3 m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987 ;
- Gelegen op de bovenste verdieping;
- Royaal dakterras op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 52 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 oktober 2037;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van €109,78 per maand voor appartement en €4,76 per maand voor de berging voor 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 13 januari 2022 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 22 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 167 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud