€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 262 -C, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk wonen in dit hoekappartement van circa 50m² in het gewilde Oud-West met om de hoek de Jan Pieter Heijestraat, de gezellige Kinkerstraat én de Ten Katemarkt op loopafstand! Het appartement is gelegen op de derde verdieping met een ruime woonkamer op hoek de straatzijde met een heerlijk zonnig balkon. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2053. De Vereniging van Eigenaars wordt professioneel beheert door Twinss VvE Beheer.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Jacob van lennepstraat 262-C is ideaal gelegen in het populaire en hippe Oud-West. Met op loopafstand tal van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels Maar ook heerlijke delicatessen zaken op de Overtoom zijn zeer dichtbij gelegen. In het Vondelpark kan je heerlijk vertoeven en ook in de directe omgeving zijn kindvriendelijke pleinen. Dus eigenlijk alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Tramlijn 1, 7 en 17 zijn binnen handbereik.

Indeling: entree van de woning is op de derde verdieping; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. aan de voorzijde/hoek is de woonkamer met aansluitend de keuken. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot het balkon. Centraal gelegen is de badkamer met douche,toilet en wastafel. aan de zijkant van het appartement bevinden zich twee slaapkamers.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1899 ;
- Een hoekappartement met bijzonder uitzicht en perfecte zonligging!
- Woonoppervlakte circa 50,3 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2053;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van €86,55 per maand voor appartement en €6,78 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 17 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1899
Indeling
Oppervlakte 50 m2
Inhoud 157 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jacob van Lennepstraat 262 -C Amsterdam DX05 Oud-West/De Baarsjes

Bellen