€ 350.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 350.000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 247 -D, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Liefhebbers opgelet! Fijn twee kamer appartement op de hoogste verdieping met zonnig balkon in het populaire Amsterdam Oud-West.

Het appartement heeft een ruime slaapkamer, dichte keuken, woonkamer aan het balkon, inpandige berging en een gedeelde externe berging op de begane grond. Tevens is het gehele plaatje nog naar eigen stijl en smaak in te richten!

De woning is gelegen op erfpacht, waarbij het huidig tijdvak (2051) is afgekocht. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning ligt centraal in het mooie en zeer populaire Amsterdam Oud-West. Om de hoek ligt de JP Heijestraat met een groot aanbod aan fijne koffietentjes en andere horeca gelegenheden. De Kinkerstraat en de Overtoom liggen op loopafstand en maken het aanbod compleet met de vele leuke toko's, meubelzaken en de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Nog een kleine greep uit het aanbod in de buurt: Cultureel centrum De Hallen, de Ten Kate Markt, de Elandsgracht in de Jordaan en het Vondelpark. De Zuidas en Station Zuid zijn op de fiets zo te bereiken en met de auto is de Ringweg A10 uitstekend bereikbaar. Trams 1, 3, 7 en 17 stoppen in de buurt van de woning. Direct voor de deur zijn er veel parkeermogelijkheden.

Indeling:
Entree op de vierde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer gelegen aan de achterzijde van het complex; geeft toegang tot het balkon gelegen op het zuiden; goed bemeten slaapkamer; dichte keuken; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet; inpandige berging; gedeelde externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Inpandige berging;
- Gedeelde externe berging op de begane grond;
- Woonoppervlakte circa 43 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1-7-2051;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk in Amsterdam;
- Oplevering: per direct;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 67,63 per maand voor de woning exclusief gedeelde berging voor het jaar 2021;
- Servicekosten van € 100,16 per maand voor de woning exclusief gedeelde berging voor het jaar 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 13 december voor 12 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 50 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 43 m2
Inhoud 142 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud