€ 425.000 k.k.
  • Bellen
€ 425.000,- k.k.

Jacob van Lennepkade 292 -A, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk wonen in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Het pand uit de 19e eeuw is gelegen in de Kinkerbuurt aan de Jacob van Lennepkade vernoemd naar de befaamde schrijver van die tijd. Het appartement van ruim 63m² heeft prachtig uitzicht op de gracht vanuit de woonkamer en keuken. Aan de achterzijde is een ruime dakterras met uitzicht op de binnentuin. Over de erfpacht hoef je je geen zorgen te maken, deze is afgekocht tot medio 2061!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement ligt tussen de winkelstraten Kinkerstraat, Jan Pieter Heijestraat en Overtoom, nabij de Ten Katemarkt, de Foodhallen en enkele minuten fietsen van het Leidseplein. In de directe omgeving zijn gezellige cafés, wereldse restaurantjes, delicatesse zaken en zoveel meer, waaronder het grootste en gezelligste park van Amsterdam: Het Vondelpark. Er zijn uitstekende openbaar vervoer voorzieningen met o.a. tramlijn 1 en diverse uitvalswegen (waaronder de A10) zijn snel te bereiken.

Indeling:
trappenhuis, entree op de eerste verdieping; hal, aan de voorzijde de woonkamer en dichte keuken met uitzicht op de kade, centraal gelegen een separaat toilet, badkamer met douche en wasbak, aan de achterzijde twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer met toegang tot het riante dakterras! Op de begane grond is nog een berging aanwezig.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1899 ;
- Heerlijk ruim dakterras van 48,4m² ;
- Woonoppervlakte circa 62,5 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 november 2061
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd;
- Servicekosten van € 123,71 per maand voor appartement en € 8,99 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 16 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 31 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 198 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jacob van Lennepkade 292 -A Amsterdam DX05 Oud-West/De Baarsjes

Bellen