€ 475.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 475.000,- k.k.

Insulindeweg 63 -B, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Praktisch en goed ingedeeld vier kamer appartement gelegen op de tweede etage met een woonoppervlakte van circa 92 m² in de gewilde Indische buurt nabij het Flevopark! Dit fijne appartement met onder andere drie ruime slaapkamers kan nog naar eigen wens worden ingericht! Tevens zijn er maar liefst twee balkons aanwezig, waarvan één op het zonnige zuiden is gelegen. De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot februari 2051. De VvE wordt professioneel en actief beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Gemeenschappelijke toegangsdeur, hal met trapopgang naar etages. Op de tweede etage toegang tot het appartement, hal met aan de voorzijde de woonkamer die toegang biedt tot het balkon dat gelegen is op het zonnige zuiden. Keuken aan de achterzijde. Die keuken dient door koper zelf geplaatst te worden, enkel de aansluitpunten zijn aanwezig. Twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde die tevens toegang biedt tot het balkon. Separaat toilet. Nette badkamer v.v. douche en wastafel. Op de begane grond is een externe berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1979 ;
- Twee ruime balkons;
- Drie goede slaapkamers;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte circa 92 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 1 februari 2051
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 186,57 per maand voor het appartement en de berging ;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 15 december 2021 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 50 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 92 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud