€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375.000,- k.k.

Insulindeweg 621 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Praktisch en goed ingedeeld drie-kamer appartement van circa 76 m² in de gewilde Indische buurt nabij het Flevopark! Dit fijne appartement met twee ruime slaapkamers kan nog naar eigen wens worden ingericht! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met april 2038. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Appartement met een entree op de tweede verdieping waar je binnenkomt in de hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de achterzijde twee slaapkamers gelegen, aan de voorzijde een ruime woonkamer met veel licht. Het balkon is gelegen aan de voorzijde op het zonnige zuiden en bereikbaar via de keuken en woonkamer.
De badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting, tevens is er een separaat toilet.
In de onderbouw is er nog een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte circa 76 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 april 2038;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 105,33 per maand voor appartement en € 7,81 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 28 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 245 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Insulindeweg 621 Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen