€ 375.000 k.k.
€ 375.000,- k.k.

IJselstraat 52 -1, Amsterdam

*Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen in een heerlijke rustige en groene straat in de populaire Rivierenbuurt bevindt zich dit leuke en lichte twee kamer appartement ( 58m²) met balkon op de eerste verdieping. Het appartement is goed bereikbaar en bevindt zich op een uitstekende locatie met diversiteit van leuke cafés, restaurants en voorzieningen om de hoek.

Het pand is gelegen op erfpacht (afgekocht tot augustus 2062). Het appartement wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp. Diverse winkels, (super)markten, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners bevinden zich loopafstand. Deze vind je allemaal in de Maasstraat, Rijnstraat, Van Woustraat en voor leuke restaurantjes en cafés is, naast de Rivierenbuurt zelf, ligt de gezellige Pijp (van der Helstplein Cornelis Troostplein oa) om de hoek. Het Martin Luther King park, Sarphatipark liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Op enkele minuten fietsen zijn het Amstel Station en Station RAI. Verder zijn er verschillende tramlijnen in de buurt net als de Noordzuidlijn halte van de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Middels het portiek op de begane grond toegang tot de eerste verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer die door de vele raampartijen veel lichtinval heeft met uitzicht over de groene Ijselstraat. Via de hal toegang tot de slaapkamer die zich aan de achterzijde bevind. De slaapkamer heeft ook toegang tot het balkon. De keuken die tevens toegang biedt tot het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. In het midden van van het appartement zit de badkamer met wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1926;
- Woonoppervlakte circa 58m² conform meetrapport;
- Door de vele raampartijen veel lichtinval in de woonkamer;
- Balkon;
- Parkeren middels een vergunning;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 01-08-2062;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Beheer;
- Servicekosten: € 123,56 per maand voor appartement.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar)
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie:

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 7 juli voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 6 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: IJselstraat 52 -1 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt