€ 307.500 k.k.
€ 307.500,- k.k.

Houdringe 37 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Per direct beschikbaar! Heerlijk licht en ruim wonen op een toplocatie in Amsterdam Noord.

Dit is iets voor jou als je houdt van rust en groen. Het appartement (77 m²) ligt op de eerste verdieping met een zonnig balkon en uitzicht vanuit de woonkamer over een rustig hofje.

Dit drie kamer appartement (met de mogelijkheid tot het creëren van vier kamers) beschikt over twee ruime slaapkamers, genoeg bergingsruimte, ruime keuken en badkamer voorzien van wastafel en douche.

De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot 16 januari 2059. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning ligt erg groen en rustig. Omdat de woning zich op de eerste verdieping bevindt, kijk je boven de andere wooncomplexen uit en heb je vooral veel groen als uitzicht. Op loopafstand vind je meerdere parken (waaronder het Baanakkerspark en het Buikslotermeerpark), scholen, sportscholen en winkelcentra. Ook kun je met slechts 3 minuten lopen de metro nemen richting het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Hal met toegang tot alle vertrekken; twee slaapkamers; doorzon woonkamer met toegang tot het zonnige balkon; separaat toilet; badkamer voorzien van douche en wastafel; keuken met toegang tot balkon; externe bergingsruimte op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Balkon op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 74 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 16-1-2059;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 134,13 per maand voor appartement en € 45,10 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 25 januari om 12.00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 307.500 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 9 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 241 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Houdringe 37 Amsterdam DX19 Noord-Oost