€ 350.000 k.k.
  • verkocht
€ 350.000,- k.k.

Honselersdijkstraat 28 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen op de derde etage van een goed onderhouden gebouw in de Westlandgrachtbuurt in Amsterdam West bevindt zich dit goed ingedeelde drie kamer appartement met een balkon en twee bergingen. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 61 m² en beschikt over een lichte woonkamer, dichte (casco) keuken, een badkamer, separaat een toilet, twee slaapkamers en een zonnig gelegen balkon. Daarnaast is er op de begane grond en op de zolder etage een individuele berging aanwezig. De vereniging van eigenaars zijn actief en wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Met 5 minuten fietsen bent u al op het Hoofddorpplein. Hier bevinden zich vele winkels, gezellige cafés en restaurants. Zowel het nieuwe hippe café Lokaal van de Stad als Drovers Dog liggen op korte loopafstand. Boodschappen kunt u doent bij de Dirk van de Broek op de Schinkelkade of de Albert Heijn gelegen op het Delflandplein. Ook aan groen geen gebrek, want zowel het Vondelpark als het Rembrandpark liggen in de directe nabijheid. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In de omgeving zijn meerdere bus- en tramlijnen en binnen mum van tijd wordt de Ring A-10 bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; bergingen.
Tweede etage:
Entree woning; hal; meterkast; slaapkamer; separaat toilet; keuken (casco); woonkamer; balkon; tweede slaapkamer; badkamer.
Zolder:
Bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Actieve vereniging van eigenaars.
- VvE bijdrage € 152,34 per maand (woning met bergingen)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-08-2060;
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende eerste 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.
- Oplevering per direct

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 20 oktober 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 61 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 61 m2
Inhoud 207 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht