€ 465.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 465.000,- k.k.

Herculesstraat 122 -3, Amsterdam

Wonen in een goed ingedeeld ruim appartement (woonoppervlakte van 63 m²) met bovengelegen berging en dubbel balkon op deze fantastische locatie in de Stadionbuurt?

Net buiten het centrum maar met alle voorzieningen, gezellige cafés, restaurants, winkels en parken om de hoek. Het vier kamer appartement bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over een ruime woonkamer, dichte keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Tevens is de gehele woning nog naar eigen stijl en smaak in te af te werken.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 september 2060. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Minerva VvE Beheer.

Omgeving:
Het appartement heeft een gunstige, centrale ligging, midden in de Apollobuurt. Om de hoek gelegen treft je de welbekende Beethovenstraat met een divers aanbod aan exclusieve winkels en horeca gelegenheden. Zoals Ferilli's Cafe, Bar Kaspar, Huize van Wely en NH Flowers. Naast de Beethovenstraat biedt ook de Stadionweg winkels voor de dagelijkse boodschappen evenals diverse speciaalzaken (o.a. Marqt en Le Fournil). De bekende Cornelis Schuytstraat, P.C. Hooftstraat en het Vondelpark zijn op fietsafstand gelegen. Tevens zit je op steenworp afstand van het prachtige, groene Beatrixpark alsmede voor kinderen ook diverse speeltuinen in de buurt. Openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en zeer goed aangeschreven scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) alsmede kinderopvang zijn in de directe omgeving te vinden. De British School is om de hoek gelegen en de Internationale School bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand. Op loopafstand van de Zuidas!

Indeling:
Entree; hal met toegang tot alle vertrekken; L-vormige woonkamer; slaapkamer aan voorzijde geeft toegang tot het balkon; dichte keuken en slaapkamer aan achterzijde geven toegang tot brede balkon; brede balkon gelegen op het zuidwesten; slaapkamer; diverse inpandige kasten; badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel; externe berging gelegen op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930;
- Ruim en licht appartement op de derde verdieping met dubbel balkon;
- Woonoppervlakte circa 63 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2060;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 171,09 per maand voor appartement en € 3,77 per maand voor de berging voor 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 465.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 207 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud