€ 350.000 k.k.
  • Bellen
€ 350.000,- k.k.

Govert Flinckstraat 277 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen midden in de geliefde Amsterdamse Pijp bevindt zich op de tweede etage van een authentiek gebouw dit leuke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 53 m². Het huis beschikt over een lichte woonkamer aan de straatzijde, een grote slaapkamer aan de achterzijde, een dichte )casco) keuken en een badkamer met wastafel, douche en een toilet. Tevens is er op de zolderetage nog de beschikking over een grote berging. De canon voor de erfpacht is nog betaald toen met februari 2058 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief uitgevoerd.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, om de hoek van de van Woustraat en de Ceintuurbaan, met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook de Ferdinand Bolstraat en het Gerard Doupleinop loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten lopen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark en als je iets verder fietst ben je zo in het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
Begane grond:
Portiek; trap; centrale entree op de eerste etage; trappenhuis.
Tweede etage:
Overloop; meterkast; entree van de woning; hal; badkamer met wastafel, douche en toilet; keuken (casco) met wasmachine aansluiting en cv-opstelling (Intergas HR, 2007); slaapkamer aan de achterzijde; lichte woonkamer aan de straatzijde.
Zolder:
Royale berging

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1880;
- Woonoppervlakte circa 53 m² (meetrapport aanwezig conform NEN2580);
- Grote zolder berging;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 28-02-2058
- Vaste projectnotaris; Schut & van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 117,18 per maand voor het appartement en € 27,77 per maand voor de berging (begroting 2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van ....... 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1886
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 162 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Govert Flinckstraat 277 -1 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen