€ 275.000 k.k.
€ 275.000,- k.k.

Govert Flinckstraat 251 -2A, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op loopafstand van de bruisende Albert Cuypmarkt en het gezellige Sarpathipark bevindt zich op de tweede verdieping van een authentiek Amsterdams pand dit leuke appartement met een woonoppervlakte van circa 33 m² aan de Govert Flinckstraat.

De woonkamer met open keuken is voorzien van drie ramen die zorgen voor een fijne lichtinval. De centrale ligging in 'De Pijp' maakt dit een heerlijk (starters) appartement om lekker te wonen.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 19 oktober 2057. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Zuid in de geliefde woonbuurt 'De Pijp' nabij een tal van hippe restaurants, gezellige cafés en leuke boetiekjes en natuurlijk de wereldberoemde Albert Cuyp markt. Gezellige cafés en restaurants aan overvloed! Denk aan het Gerard Douplein met daar de bekende Pilsvogel en Het Paardje. Ook het Cornelis Troostplein zit vol met hotspots zoals Brouwerij Troost, Stroom, Loetje en VOLT. Supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Dirk van de Broek zitten allemaal op loopafstand. Voor ontspanning en sport kan men terecht in diverse nabij gelegen sportscholen en het heerlijk groene Sarphatipark. Het is slechts een klein stukje fietsen naar hartje Centrum Amsterdam. En tenslotte bereikt men met een kleine 10 minuten rijden de snelweg A1, A2 en Ring A10.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Tweede verdieping:
Entree van de woning; L-vormige woonkamer met open keuken; hal met toegang tot alle vertrekken; wasmachine aansluiting; badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel; externe berging op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1886;
- Woonoppervlakte circa 33 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 19-10-2057;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern wordt beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 68,62 per maand voor het appartement en € 24,48 voor de berging.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Voorrangsregeling tot uiterlijk DATUM. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 26 januari voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1886
Indeling
Oppervlakte 33 m2
Inhoud 110 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Govert Flinckstraat 251 -2A Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt