€ 275.000 k.k.
  • Bellen
€ 275.000,- k.k.

Gerard Doustraat 142 -3, Amsterdam

* Op dit moment zijn de bezichtigingsblokken vol. We maken geen afspraken meer. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst.*

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een appartement in hartje Oude Pijp waar u rustig kunt wonen?

Dit praktisch ingedeelde twee kamer appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een balkon op het zuiden. De erker in de woonkamer geeft u de mogelijkheid tot het creëren van een heerlijke zithoek!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht afgekocht is tot 1 juli 2056. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de bruisende Oude Pijp in een éénrichtingsstraat met de gezellige Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark om de hoek. In de directe omgeving van de woning vind je talloze cafés, eetgelegenheden, hippe uitgaansgelegenheden en een grote variëteit aan winkels. Zodra u de deur uitloopt staat u midden in de gezelligheid! Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Diverse tramhaltes (3, 4, 12, 16, 24 en 25) zijn op loopafstand gelegen en de Ring A-10 (afslag S110) is binnen enkele minuten te bereiken. Verder ligt het appartement op loopafstand van metrostation 'De Pijp' van de Noord/Zuidlijn.

Indeling:
Portiekwoning; gemeenschappelijke trap van het complex gelegen op straatniveau; trap naar de toegangsdeur op de derde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; aan de straatzijde de woonkamer met erker; glas in lood ramen; slaapkamer en keuken aan de achterzijde; keuken geeft toegang tot het balkon op het zuiden; badkamer met toilet, wastafel en douche; berging op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1934;
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 38 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 01-07-2056;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 113,84 per maand voor het appartement en de berging voor het jaar 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 22 april om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1934
Indeling
Oppervlakte 38 m2
Inhoud 132 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Gerard Doustraat 142 -3 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen