€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375.000,- k.k.

Gaaspstraat 13 -H, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Met deze voormalige huurwoning heb je de kans om uit te pakken én het appartement volledig naar eigen wens in te richten. Het appartement heeft nu al twee slaapkamers en een riante tuin van maar liefst circa 75 m² gelegen op het oosten. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot en met 15 januari 2064!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp. Tegenover het appartement is een plein met een basisschool en kinderopvang. Diverse winkels, (super)markten, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Deze vind je allemaal in de Maasstraat, Rijnstraat, Van Woustraat en voor leuke restaurantjes en cafés is, naast de Rivierenbuurt zelf, ligt de gezellige Pijp (van der Helstplein Cornelis Troostplein oa) om de hoek, via een loop/fietsbrug aan de overzijde van het water. Het Martin Luther King park, Sarphatipark liggen op loopafstand en op enkele minuten fietsen vind je het Amstel Station maar ook Station RAI is dichtbij en er zijn verschillende tramlijnen in de buurt als ook de noordzuidlijn halte van de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Appartement met eigen entree op de begane grond; trapkast met elektra en gasmeter; woonkamer aan de voorzijde van de woning; dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en twee slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit beide slaapkamers dubbele openslaande deuren naar de riante tuin, welke ook vanuit de keuken toegankelijk is. Het separate toilet is eenvoudig maar netjes in de hal en de badkamer is bereikbaar vanuit een slaapkamer en is voorzien van douche en wastafel. In de grote tuin bevindt zich tevens nog een schuur.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928;
- Heerlijke diepe en brede tuin van circa 75 m² gelegen op het oosten;
- Woonoppervlakte circa 53,2 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 januari 2064;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 89,36 per maand voor appartement voor 2020;
- Servicekosten van € 103,73 per maand voor appartement voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 167 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Gaaspstraat 13 -H Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen