€ 375.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 375.000,- k.k.

Elisabeth Boddaertstraat 38 -3, Amsterdam

Laatste kans! De laatste woning aan de Elisabeth Boddaerstraat is te koop, met zeer fijn uitzicht over het park! Na de verkoop van de woningen aan de Wilhelmina Druckerstraat én de eerste woningen aan de Elisabeth Boddaertstraat is dit de laatste welke binnen dit project word verkocht.

Dit prachtige project in de Staalmanpleinbuurt is grondig gerenoveerd, installaties zijn vernieuwd en de woningen zijn voorbereid op de toekomst, gasloos en voorzien van zonnepanelen!

Wonen in Ginger betekent wonen in een heerlijke groene omgeving, met alle faciliteiten om de hoek! Het gezellige Hoofddorpplein ligt op 5 minuten fietsafstand, maar ook op locatie zelf zal de Gemeente Amsterdam de komende periode nog doorontwikkelen, een prachtige bloementuin met koffietentjes om de hoek én het Staalmanpark binnen enkele minuten lopen.

Indeling.
Ruim en goed verzorgd entree via het gemeenschappelijk trappenhuis.
Bij binnenkomst in het appartement heb je een ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is bij alle woningen aan de Elisabeth Boddaertstraat gelegen aan de straatzijde en daar de vele ramen heerlijk licht! De woning beschikt over een aparte, dichte keuken, voorzien van een eenvoudig keukenblok, met nog een ruimte voor een fijne tafel! Iedere woning beschikt maar liefst over drie goed bemeten slaapkamers, twee slaapkamers grenzen hierbij aan een balkon, zo kunt u ieder moment van de dag genieten van de zon! Het appartement beschikt over een separaat toilet, keurig afgewerkt met tegelwerk in het antraciet op de vloer en witte wandtegels, tot ca 1.20 betegeld. De badkamer is zeer netjes te noemen, onlangs vernieuwd en voorzien van een wastafel, spiegel met planchet, douche, aansluiting voor de wasmachine én heeft ook toegang tot het balkon, uiteraard met melkglas. De uitvoering van de badkamer en het toilet sluiten mooi op elkaar aan, door het gebruik van dezelfde tegels. Iedere woning beschikt over een separate berging in de onderbouw!

Omgeving
De appartementen liggen in de Staalmanbuurt, net over de ring aan de rand van stadsdeel Nieuw-West. Deze buurt wordt ook de komende periode door de gemeente Amsterdam verder door ontwikkeld, achter deze VvE een prachtinge bloementuin, koffietentjes en park aan de voorzijde gelegen! Daarnaast zijn deze woningen gelegen in een ruim opgezette en groene wijk met een divers winkelaanbod op loopafstand. Een variëteit aan hippe horeca en bijzondere winkels vind je in de nabijgelegen populaire Hoofddorppleinbuurt. Ook tram, bus, metro en trein zijn op steenworp afstand, met directe verbindingen naar o.a. Amsterdam Centrum, Zuidas, Sloterdijk, RAI en Schiphol. Op de fiets ben je met 10 minuten in Vondelpark, Sloterpark of Nieuwe Meer. Met de auto bereik je de A10 binnen enkele minuten. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en bovendien kun je hier de vergunning aanvragen zonder wachttijd!

Erfpachtsituatie
Alle appartementen zijn gelegen op erfpacht. Het complex is gesplitst in 2021 en de Algemene erfpachtbepalingen 2000 zijn hierbij van toepassing. De erfpacht van de appartementen is afgekocht tot en met 31 maart 2071.
Er is geen aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht, uiteraard is dit nog wel mogelijk voor de nieuwe eigenaar van ieder appartement.

Vereniging van eigenaren
De VvE is onlangs opgestart vanuit Alliantie VvE Diensten. Het complex bestaat uit 58 appartementen en 116 bergingen. Naast de begroting is er ook een meerjarenonderhoudsplan opgesteld, waarin in 2026 het eerste groot onderhoud gepland staat.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren bezichtiging echt op tijd, probeer uw tijdslot in de gaten te houden;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd complex;
- Ca 75 m² woonoppervlakte type A;
- Externe berging op de begane grond;
- Servicekosten voor de woning € 113,60 en voor de berging € 10,38;
- Het appartement beschikt over twee balkons;
- Energiezuinige woningen, gasloos met Energielabel A;
- Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
- Levering vindt zo spoedig mogelijk plaats;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2071;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 57 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 237 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud