€ 400.000 k.k.
€ 400.000,- k.k.

Ehrlichstraat 2 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Heerlijk ruim en licht appartement van circa 68 m² gelegen op de eerste verdieping van het complex; Johannes van der Waalstraat, Aragohof en de Erlichstraat in het populaire Watergraafsmeer!

De woning beschikt over een ruime door zon woonkamer met open keuken, twee zeer goed bemeten slaapkamers en een heerlijk balkon gelegen op het zuiden! De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 maart 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 3 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in het groene en gezellige Watergraafsmeer met overwegend laagbouw. Voor de ontspanning kan je terecht in het Park Frankendael, het Flevopark en natuurlijk op de Jaap Eden Schaatsbaan, welke om de hoek is gelegen. Op het nabijgelegen Christan Huygensplein is alles wat je nodig hebt aan winkels, leuke restaurants en heerlijke visboer en ijswinkel voor het afhalen! Ook de Molukkenstraat en gezellige Javastraat zijn op enkele minuutjes fietsen goed te bereiken. Qua openbaar is de woning goed bereikbaar, op de Kruislaan stoppen diverse bussen, zoals bus 40 en 240, maar ook station Sciencepark is om de hoek waar je zo de trein kunt pakken. De ringweg A10 is via de afslag S113 binnen handbereik. Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning.

Indeling:
Eerste verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; doorzon woonkamer; open keuken; slaapkamer aan voorzijde; slaapkamer aan achterzijde met toegang tot balkon; balkon op het zuiden; separaat toilet; badkamer met douche en wastafel; externe berging in het souterrain.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955;
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Berging in de onderbouw;
- Woonoppervlakte circa 68 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2062;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 145,13 per maand voor appartement en € 14,93 per maand voor de berging voor 2021.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 20 oktober 2021. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 22 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Ehrlichstraat 2 -1 Amsterdam DX15 Watergraafsmeer