€ 365.000 k.k.
€ 365.000,- k.k.

Eerste Weteringplantsoen 64 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Liefhebbers opgelet! Heerlijk rustig wonen midden in de stad met vrij uitzicht over het Weteringplantsoen.

Dit fantastische twee kamer appartement (woonoppervlakte circa 49 m²) heeft een beschutte ligging en is gelegen op de vierde verdieping. Een heerlijk park voor de deur, dubbel balkon en het appartement is nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 16 mei 2036. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in het midden van het Weteringplantsoen, Vijzelgracht, Rijksmuseum en het Leidseplein. Een gevarieerde leefomgeving met veel cultuur, aansprekende horeca, winkels en bekende Amsterdamse hotspots. De Weteringschans is centraal gelegen, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen en zeer goed bereikbaar middels de nieuwe metrohalte van de Noord-Zuidlijn en diverse tram-/bushaltes aan de Vijzelgracht. De ‘Weteringbuurt’ staat bekend als een ‘dorp’ in het centrum: heerlijk rustig wonen met de stad binnen handbereik.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis naar de vierde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachineaansluiting; woonkamer met open keuken; woonkamer geeft toegang tot het balkon; balkon gelegen op het oosten met uitzicht over het Weteringplantsoen; slaapkamer gelegen aan de achterzijde; slaapkamer geeft toegang tot balkon op het westen; berging op begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Dubbel balkon gelegen aan voor- en achterzijde;
- Woonoppervlakte circa 49 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot, 16-05-2036;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke actief en professioneel word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 137,85 per maand voor de woning en voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 28 juli om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 65 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 153 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Eerste Weteringplantsoen 64 Amsterdam DX02 Centrum-Oost