€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Dusartstraat 33 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

In een authentiek pand in de populaire Amsterdamse Pijp bevindt zich dit leuke studio appartement met een woonoppervlakte van 37 m² en een eigen balkon op het oosten. Het huis is gelegen op de eerste etage en heeft de beschikking over een doorzon woon-/slaapkamer met open keuken en openslaande deuren naar het balkon. Verder is er de badkamer met wastafel, douche en toilet en is er op de zolderverdieping de beschikking over een ruime berging. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met 31 maart 2055!!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, in een tussen straat tussen de Ruysdalekade en de Ferdinand Bolstraat, met op loopafstand gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal; trappenhuis.
Eerste etage:
Overloop; meterkast; entree van de woning; hal; doorzon woon-/slaapkamer met open keuken (casco) en openslaande deuren naar het balkon; badkamer met wastafel, douche en toilet.
Zolder:
Berging.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1899;
- Balkon op het oosten;
- Woonoppervlakte circa 37 m² (meetrapport aanwezig conform NEN2580);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 april 2055;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve Diensten;
- Servicekosten van € 131,03 per maand voor appartement voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 26 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 37 m2
Inhoud 129 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Dusartstraat 33 -1 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen