€ 210.000 k.k.
  • Bellen
€ 210.000,- k.k.

Dostojevskisingel 201 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een appartement met een grote tuin van ca. 10 meter breed? Een goed ingedeelde twee- kamer benedenwoning en een woonoppervlakte van ca. 56m2. En natuurlijk beschikt dit appartement over een eigen berging en afgekochte erfpacht. U vindt het allemaal bij deze heerlijke woning in Amsterdam Zuidoost.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.

Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt aan het eind van de straat, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Entree, hal met links de kast met de C.V.-ketel. Naast de C.V.-ketel een ruime inpandige berging (los van de separate box!). Tevens toegang tot de badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche, toilet en de wasmachine aansluiting. Links toegang tot de woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. Rechts toegang tot de dichte (casco) keuken welke toegang biedt tot de zeer ruime tuin, deze tuin is maar liefst 10 meter breed! Ook aan de rustige achterzijde gelegen is de ruime slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich een separate berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984 ;
- Grote tuin op het noord-westen!
- Woonoppervlakte circa 56 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 april 2034
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van € 81,43 per maand voor appartement en € 20,75 per maand voor de berging voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 30 december om 12.00 uur.. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 32 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 56 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Dostojevskisingel 201 Amsterdam DX20 Bijlmer-Centrum

Bellen