€ 435.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 435.000,- k.k.

Daniël Stalpertstraat 105 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op de derde verdieping in de bruisende Pijp, bieden wij nu dit appartement aan van ca 63 m² met maar liefst twee bergingen op de bovengelegen zolder!

Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij het huidige tijdvak is afgekocht tot en met 31 december 2055. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten. De servicekosten bedragen € 174,23 per maand voor het appartement én de bergingen voor 2022.

Omgeving:
De Daniël Stalpertstraat is een fijne en vriendelijke straat en een geliefd stukje van de Pijp. Hier woont u rustig en toch met de stadse dynamiek binnen handbereik. Een drankje op het terras van ’t Paardje, een hapje eten bij Brut de Mer, De Duvel of toch langs traiteur Liv? En natuurlijk liggen ook de Amstel en het Sarphatipark vlakbij. Met de Jumbo, Albert Heijn en de Albert Cuypmarkt op steenworp afstand, heeft u alles voor de dagelijkse boodschappen. De ligging is bijzonder ideaal ten opzichte van het openbaar vervoer. Op 200 meter afstand stap je in de Noord/Zuidlijn en ben je binnen zes minuten op het Centraal Station en zelfs binnen vijf minuten op Station Zuid en de Zuidas. Met de auto is de Ring A10 een minuut of vijf rijden.

Indeling:
Kleinschalig complex van nummer 103 & 105, entree van 105 met toegang tot de drie appartementen. Gelegen op de derde verdieping over de gehele breedte van het complex. De woonkamer loopt van voor tot achter met aan de voorzijde de keuken met cv installatie (2021). Ook de badkamer bevindt zich daar met wastafel, douche en toilet. Aan de achterzijde is de slaapkamer, welke uitkijkt over de groene achterzijde. Op de zolderverdieping zijn er nog twee bergingen, één grote berging aan de achterzijde en aan de voorzijde een kleinere berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1876;
- Ruime appartement op de derde verdieping;
- Woonoppervlakte circa 63 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 december 2055;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 174,23 per maand voor appartement en de bergingen voor 2022;
- Servicekosten van € 170,20 per maand voor appartement en de bergingen voor 2023;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 10 augustus voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 435.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1876
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 192 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud