€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 325.000,- k.k.

Cornelis Trooststraat 54 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op een toplocatie: nu te koop een heel leuk drie kamer appartement van ca 53m2 midden in de Pijp op de derde etage met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde met open uitzicht. Erfpacht is afgekocht tot 1 oktober 2056!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op de hoek van het Cornelis Troostplein op de rand van de bruisende Pijp, Oud Zuid en de Rivierenbuurt. Met een enorme diversiteit aan leuke boetiekjes, lekkere restaurants, gezellige cafés en barretjes en op de bekende Albert Cuypmarkt, op enkele minuten fietsen van de woning. Hier kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Op loopafstand is zowel het Beatrixpark en het Sarphatipark te vinden waar het in de zomer goed toeven is en het Vondelpark ligt op 5 minuten fietsafstand. De meest bekende en prachtige kunstwerken zijn te bewonderen bij de diverse musea op het dichtbij gelegen Museumplein. Ook het Leidseplein met haar stadsschouwburg is slechts 10 minuten fietsen. De bereikbaarheid van de woning is zeer goed met verschillende mogelijkheden tot het openbaar vervoer en de A10 is met slechts op 5 a 10 minuten afstand met de auto.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree met extra brede trap bereikt u de woning op de derde verdieping. Bij binnenkomst betreedt je de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer en een slaapkamer. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woonkamer is deze heerlijk licht van karakter en ook het uitzicht is bijzonder aardig. Aan de achterzijde bevinden zich een tweede slaapkamer en keuken met toegang tot het balkon op het zuiden. . De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de bovenbouw bevindt zich een lekkere ruime en nette berging van ca. 7m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925 ;
- Woonoppervlakte circa 53 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 1 oktober 2056
- Vaste projectnotaris; Loyens & Loef, notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt.;
- Servicekosten van € 120,99 per maand voor appartement en € 8,06 per maand voor de berging voor 2020.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 2 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 33 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bellen